Vedligeholdelse af dronebevis

Fakta om kurset

8 timers kursus
3.800,- DKK ex. moms


Kontakt

Er du interesseret i et lukket holdkursus, eller har du andre spørgsmål, så kontakt venligst Henrik Bech Jensen på mail eller telefon.

Henrik Bech Jensen
Integra Aviation Academy
hbj@integra.dk
+45 25 33 39 16

Hvor

Integra Aviation Academy Denmark
Lufthavnvej 131, Hangar 16
5270 Odense N

Integra Aviation Academy
Skovlytoften 4
2840 Holte

Missede du dine flyvninger, eller nåede du ikke minimum flyvetid?

Flyvning med droner er krævende og forløber ikke altid som planlagt, hvilket kan forhindre en dronefører i at nå de krævede flyvninger og den fastsatte minimum flyvetid.

Vores vedligeholdelseskursus giver dig dit dronebevis tilbage med et års fornyet gyldighed. Vores kursus, som er godkendt som suppleringsuddannelse af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, er den hurtigste måde for generhvervelse af dit dronebevis.

Vores vedligeholdelseskursus

Vores vedligeholdelseskursus er specieldesignet til at generhverve dronebeviset. Vi starter i teorilokalet, hvor teori genopfriskes, og derefter foregår den praktiske del, hvor vi får indarbejdet dine flyvefærdigheder igen.

Vores instruktører giver dig den bedste og mest effektive undervisning, hvor de genopfrisker værktøjerne, du skal bruge for igen at blive den perfekte dronefører.

Pris og varighed

Prisen for vedligeholdelseskurset er 3.800,- kr. ex. moms. Prisen inkluderer udleveret materiale samt forplejning og drikkevarer under kurset.

Kurset foregår i vores velindrettede kursuslokaler og starter kl. 9.00 og slutter kl. 17.00.

Vigtige informationer

Du kan vælge at medbringe din egen drone eller leje en drone ved os, hvilket tilkendegives ved indskrivning til kurset. Derudover skal du medbringe følgende:

  • Logbog.
  • Tidligere dronebevis.
  • Identifikationspapir i form af kørekort, pas eller anden godkendt billedlegitimation.
  • Tøj som er passende til vejret.
  • Godt humør.

Kursus kalender


Kursuskalender