Safetykursus

Fakta om kurset

7 timers kursus
3.800,- DKK ex. moms


Kontakt

Er du interesseret i et lukket holdkursus, eller har du andre spørgsmål, så kontakt venligst Henrik Bech Jensen på mail eller telefon.

Henrik Bech Jensen
Integra Aviation Academy
hbj@integra.dk
+45 25 33 39 16

Hvor

Integra Aviation Academy Denmark
Lufthavnvej 131, Hangar 16
5270 Odense N

Integra Aviation Academy
Skovlytoften 4
2840 Holte

Har du styr på dine risikovurderinger?

Flyvning med droner kan være en bekostelig affære, hvis noget går galt. For at undgå at gøre skade på personer og/eller udstyr er det en god investering at gennemføre risikovurderingen, før du opererer med din drone.

Vores safetykursus

Vores safetykursus er specieldesignet og klæder dig på til at udarbejde dine egne risikovurderinger på kommende dronemissioner. Vi begynder med en generel introduktion til ”safety”, hvorefter vi introducerer og demonstrerer anerkendte metoder til at gennemføre risikovurderinger.

Vores safetykursus er en kombination af teori og praktiske øvelser. Vi tager udgangspunkt i specifikke case studier, som udbygger deltagernes forståelse for risikovurderinger.

Pris og varighed

Prisen for safetykursus er 3.800,- kr. ex. moms. Prisen inkluderer udleveret materiale samt forplejning og drikkevarer under kurset.

Kurset foregår i vores velindrettede kursuslokaler og starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00.

Teamets erfaringer

Vores team af instruktører har arbejdet med safety i mere end 20 år. De har udarbejdet risikovurderinger for en lang række lufthavne og flyvesikringstjenester. De har deltaget i udarbejdelse af internationale retningslinjer vedrørende flyvesikkerhed for ICAO samt gennemført træningskurser i flyvesikkerhed i store dele af verden.


Kursus kalender


Kursuskalender