Radiokursus til droneførere

Fakta om kurset

5 dages kursus
2.995,- DKK ex. moms


Kontakt

Er du interesseret i et lukket holdkursus i 2017, eller har du andre spørgsmål, så kontakt venligst Dirch Jans på mail eller telefon.

Dirch Jans
Integra Aviation Academy
jad@integra.dk
+45 69134050

Hvor

Integra Aviation Academy Denmark
Lufthavnvej 151
5270 Odense N

Integra Aviation Academy
Skovlytoften 4
2840 Holte

Har du et radiocertifikat? Radiocertifikatet kan fremtidssikre og udvide operationsmuligheder med droner!

Vidst du, at et radiocertifikat kan give dig tilladelse til direkte at kommunikere med tårnet og dermed lette kompleksiteten? Ønsker du at flyve med droner under specielle rammer eller i luftrum, hvor der skal kommunikeres via radio? Så se her…..

For at betjene en radio er det et lovkrav, at du har et radiocertifikat.

Vores radiokursus

Vores kursus indeholder 5 undervisningsdage med en afsluttende eksamen, der giver tilladelse til at kommunikere på radioen.

Undervisningen foregår via teori, praktik samt simulerede flyveture, hvor du agerer pilot på en flyvning. Prøven er delt op i en teoretisk og en praktisk prøve.

Vores instruktører har alle en professionel baggrund fra flyveledelse eller som pilot. De har længe undervist flyveledere og piloter i radio og har nu sammensat et kursus for droneførere. Med vores instruktørteam garanterer vi dig et yderst professionelt radiokursus.

Pris og varighed

Prisen for radiokurset er 2.995,- kr. ex. moms. Prisen inkluderer udleveret materiale, prøvegebyr samt forplejning og drikkevarer under kurset.

Kurset foregår i vores velindrettede kursuslokaler og foregår over 5 dage fordelt på 2 perioder. Kurset starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00 alle dagene.


Kursus kalender


Kursuskalender