Natflyvningskursus

Fakta om kurset

6 timers kursus
4.995,- DKK ex. moms


Kontakt

Er du interesseret i et lukket holdkursus, eller har du andre spørgsmål, så kontakt venligst Henrik Bech Jensen på mail eller telefon.

Henrik Bech Jensen
Integra Aviation Academy
hbj@integra.dk
+45 25 33 39 16

Hvor

Integra Aviation Academy Denmark
Lufthavnvej 131, Hangar 16
5270 Odense N

Integra Aviation Academy
Skovlytoften 4
2840 Holte

Flyvning om natten med droner

Ønsker du at udføre droneflyvninger i bymæssigt område mellem solnedgang og solopgang, kræver det en natpåtegning i dit dronebevis.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens bekendtgørelse §11 siger bl.a., at for at opnå et dronebevis til natflyvning, skal droneføreren have gennemført mindst 3 timers natflyvning uden for bymæssigt område. Dvs. inden du møder på kurset, skal du at have et gyldigt dronebevis samt have udført de ovenstående 3 timers natflyvning uden for bymæssigt område.

Vores natflyvningskursus

Vores natflyvningskursus, godkendt af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen består af teori og natflyvningsøvelser afsluttende med en praktisk prøve, som aflægges på selve kursusdagen.

Kurset indeholder 2 timers teori efterfulgt af 3 timers natflyvning. Der afsluttes med en praktisk prøve. Efter at have bestået den praktiske prøve, er du godkendt til at flyve mellem solnedgang og solopgang i bymæssigt område i Danmark.

Vores instruktører og kursus vil give dig den bedste natflyvningsoplevelse. Fra kurset vil du tilegne dig alle de værktøjer, du som dronefører skal bruge ved natflyvning i bymæssigt område.

Pris og varighed

Prisen for natflyvningskurset er 4.995,- kr. ex. moms.

Prisen inkluderer udleveret materiale, en natflyvningsstartpakke samt forplejning og drikkevarer under kurset. Vores startpakke indeholder en refleksvest og en pandelampe.

Vores natflyvningskurser er lidt længere end vores konkurrenters, men vi ønsker at tilbyde vores kunder det absolut bedste indhold. Vores natflyvningskurser starter kl. 17.00 og slutter kl. 23.00. Hvis vejret driller i efterårsperioden, så er der risiko for, at vi skubber kurset til et andet tidspunkt.

Vigtige informationer

Du kan vælge at medbringe din egen drone eller leje en drone af os, hvilket tilkendegives ved indskrivning til kurset. Derudover skal du medbringe følgende:

  • Logbog med 3 timers registreret natflyvning uden for bymæssigt område.
  • Identifikationspapir i form af kørekort, pas eller anden godkendt billedlegitimation.
  • Tøj som er passende til vejret.
  • Godt humør.

Kursus kalender


Kursuskalender