Bliv dronepilot

Dronebeviset er din adgang til at flyve professionelt med drone i byområder. Vi udbyder kurser i kategor 1A, 1B, 2 og natflyvning. Vi udbyder også kurser i praktisk flyvning - og har du ingen drone selv, kan du leje én af os.

Image

8 grunde til at tage dronebevis hos os

  • Erfarne undervisere med baggrund i luftfarts- og dronebranchen
  • Sikkerhed har førsteprioritet – lær at undgå uheld
  • Komplet kursuspakke (undervisning, prøvegebyr og dronebevis)
  • Kategori 1A: 3 kursusdage og multiple choice-test
  • Kategori 1B og 2: 4 kursusdage og multiple choice-test samt praktisk flyvetræning og prøve
  • Praktisk flyvetræning
  • Leverandøruafhængig kursusudbyder
  • Super mulighed for netværk med andre operatører

PRISER

Kategori 1A:
6.495,-*

Kategori 1B & 2:
7.495,-*

*Priser er opgivet ekskl. moms.
Da vi primært udbyder skræddersyede kurser, er prisen vejledende. Den endelig pris afhænger af, hvor mange kursister, der tilmeldes.

Vi udbyder dronekurser 26.-29. november

Den 26.- 28. november udbyder vi dronekursus i kategori 1A, og den 26.-29 november udbyder vi dronekurser i kategori 1B og 2. Kurserne starter kl. 9.00 om morgenen og slutter typisk omkring kl. 16.00. På eksamensdagen – torsdag den 28. november – slutter kurset kl. ca. 12.30.
Send en mail til zl@integra.dk, eller ring på 31 18 79 64, hvis du vil tilmelde dig et kursus, eller hvis du vil høre mere. Vi tilbyder mængedrabat ved tilmelding af minst tre kursister på én gang.

Tag dit dronebevis hos Integra Aviation Academy

Vores undervisere har mange års erfaring inden for undervisning, luftfart og praktisk afvikling af droneoperationer.

Vores mission er at øge dine kompetencer og måske endda sikre, at du får den bedste start i dronebranchen, hvis du da ikke allerede er i gang. En vigtig del af kurset er at skabe relationer til andre dronepiloter og vi introducerer dig gerne til UAS Denmark branchenetværket.

Det er vigtigt at understrege, at der er en del forberedelse både inden og under kurset, og derfor skal du afsætte den nødvendige tid både op til og under uddannelsen for at kunne bestå prøverne.

Inden kursets start skal du kunne dokumentere, at du har gennemført mindst 15 flyvninger, der til sammen giver mindst 5 timers flyvetid. Du kan medbringe din egen drone som dokumentation for antal flyvninger og flyvetid, men vi anbefaler, at du medbringer en logbog over registrerede antal flyvninger og flyvetid, som opfylder Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsens krav.
Hvis du ikke har en drone, er du velkommen til at kontakte os for leje af en drone senest en uge før kursusstart.

Erfarne undervisere

Dronebeviskurset er ledet af dronepilot og maskiningeniør Henrik Bech Jensen og pilot og tidligere luftkaptajn Henning Mussegaard. I teamet af undervisere har vi også andre stærke kræfter, som f.eks. AFIS-operatører og andre piloter, så vi sikrer den højeste kvalitet i undervisningen.

Beståelsesgaranti

Skulle du være så uheldig at dumpe ved den afsluttende eksamen, tillader Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen op til 2 reeksamener. Herefter skal kursisten gennemgå kurset på ny for at kunne gå op til eksamen igen. Det et desuden en forudsætning, at man har deltaget i lektionerne for at kunne gå til eksamen.

Kurset er et koncentreret forløb, så det sker, at kursister dumper. Vi tilbyder dig derfor en beståelsesgaranti, som giver dig ret til at deltage gratis på det efterfølgende kursus, hvis du ikke består det første kursus eller bliver ramt af sygdom, så du ikke kan gå op til eksamen.

Dronebevis – teori

Cirka en uge inden kursusstart får du tilsendt kursusmateriale, som du børe læse grundigt igennem inden kursets start.
På kurset vil du bl.a. lære om dronebekendtgørelsen,luftfartslovgivningen, sikkerhed og human factors, meteorologi, navigation og kortlære, droneteknologi, missionsplanlægning og meget mere.
Teorikurset afsluttes med en multiple-choice eksamen, som skal bestås med mindst 80% rigtige svar. En bestået eksamen er forudsætningen for at kunne deltage i den praktiske del af dronebeviskurset.

Dronebevis – praktik

For at flyve erhvervsmæssigt i byzone med kategori 1B eller 2 er det et krav, at du består den praktiske del af dronebeviskurset.
På det praktiske kursus arbejder vi med konkret missionsplanlægning, pre-flight check, tilladelser, nødprocedurer og naturligvis praktisk håndtering af dronen. En stor del af dagen vil foregå udendørs, så det er vigtigt, at du medbringer praktisk tøj og ekstra batterier til din drone. Såfremt vejret er for dårligt til at kunne flyve, vil der blive planlagt en ny dato for flyvningerne.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et lukket hold eller et skræddersyet kursus, kan du kontakte:

Zosia Lav
Integra Aviation Academy

zl@integra.dk
Tlf.: +45 31 18 79 64

Hvor
Integra Aviation Academy Denmark

Lufthavnvej 131, Hangar 16
5270 Odense N

Skovlytoften 4
2840 Holte