Bliv dronepilot

Dronebeviskurset er din adgang til flyve professionelt med drone. Vores kurser strækker sig over maksimalt 4 dage og indeholder både den teoretiske og den praktiske del af dronebeviset.


Dronekurser - bliv dronepilot

8 grunde til at tage dronebevis hos os

  • Erfarne undervisere med baggrund fra luftfarts- og dronebranchen
  • Sikkerhed har førsteprioritet – lær at undgå uheld
  • Komplet kursuspakke (undervisning, prøvegebyr og dronebevis)
  • Kategori 1A: 3 kursusdage og skriftlig eksamen
  • Kategori 1B og 2: 4 kursusdage og skriftlig eksamen samt praktisk flyvetræning og prøve
  • Praktisk flyvetræning
  • Leverandøruafhængig kursusudbyder
  • Super mulighed for netværk med andre operatører

PRISER
Kategori 1A:

6.495,-*

Kategori 1B og 2:

7.495,-*

*Pris ekskl. moms

Tag dit dronebevis hos Integra Aviation Academy Denmark

Vores undervisere har mange års erfaring inden for undervisning, luftfart og praktisk afvikling af droneoperationer.

Vores mission er at øge dine kompetencer og måske endda sikre, at du får den bedste start i dronebranchen, hvis du da ikke allerede er i gang. En ikke uvæsentlig del af kurset er også at skabe relationer til andre dronepiloter og introducere dig direkte til UAS Denmark branchenetværket.

Husk – Det kræver en flittig og aktiv indsats fra dig, vi gør vores, men du består kun, hvis du gør dit!

Inden kursets start skal du kunne dokumentere mindst 15 vellykkede flyvninger og mindst 5 times samlet flyvetid, da det er et krav fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Du kan medbringe din egen drone, som dokumentation for antal flyvninger og flyvetid, men vi anbefaler, at du medbringer en logbog over registrerede antal flyvninger og flyvetid, som opfylder Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsens krav.
Hvis du ikke har nogen drone, kan du leje én hos os.

Erfarne undervisere

Dronebeviskurset ved Integra Aviation Academy er ledet af dronepilot Henrik Bech Jensen samt pilot og tidligere luftkaptajn Henning Mussegaard. Teamet består således af eksperter, når det gælder den praktiske og teoretiske del af droneuddannelsen.

Beståelsesgaranti

Skulle nogen være så uheldig at dumpe ved den afsluttende eksamen, tillader Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen, at man går op til 2 reeksamener. Herefter skal man gennemgå kurset på ny for at kunne gå op til eksamen igen. Det et desuden en forudsætning, at man har deltaget i lektionerne for at kunne gå til eksamen.

Kurset er et meget koncentreret forløb, så det er ikke unormalt, at nogen dumper. Vi tilbyder dig derfor en beståelsesgaranti, som giver dig ret til at deltage gratis på det efterfølgende kursus, hvis du ikke består det første kursus eller bliver ramt af sygdom, så du ikke kan gå op til eksamen.

Dronebevis – teori

Ca. 2 uger inden kursusstart får du tilsendt en kursushåndbog fra Integra Aviation Academy, som vi anbefaler, at du læser igennem inden kursets start. Samtidig får du adgang til at aflægge en web-baseret prøve i stil med den eksamen, du skal bestå ved kursets afslutning.
På kurset vil du bl.a. lære om luftfartslovgivningen, sikkerhed og human factors, meteorologi, kortlære, risikoanalyse, droneteknologi, missionsplanlægning og meget mere.
Teorikurset afsluttes med en multiple-choice eksamen, som skal bestås med mindst 80% rigtige svar. En bestået eksamen er forudsætningen for at kunne deltage i den praktiske del af dronebeviskurset.

Dronebevis – praktik

For at flyve erhvervsmæssigt i byzone med kategori 1B eller 2 er det et krav, at du består den praktiske del af dronebeviskurset.
På det praktiske kursus arbejder vi med konkret missionsplanlægning, pre-flight check, tilladelser, nødprocedurer og naturligvis praktisk håndtering af dronen. En stor del af dagen vil foregå udendørs, så det er vigtigt, at du medbringer praktisk tøj og ekstra batterier til din drone. Såfremt vejret er for dårligt til at kunne flyve, vil der blive planlagt en ny dato for flyvningerne.

Kontakt

Er du interesseret i et lukket holdkursus, eller har du andre spørgsmål, så kontakt venligst Henrik Bech Jensen på mail eller telefon.

Henrik Bech Jensen
Integra Aviation Academy
hbj@integra.dk
Tlf.: +45 25 33 39 16

Hvor

Integra Aviation Academy Denmark
Lufthavnvej 131, Hangar 16
5270 Odense N

Integra Aviation Academy
Skovlytoften 4
2840 Holte