Dronekurser


Integra Aviation Academy leverer kurser til luftfartsindustrien i hele verden. Vores mange års erfaringer samt vores relationsarbejde med kunderne har givet os faste kunder såsom Mittarfeqarfiit i Grønland, Avinor i Norge og Naviair i Danmark.

Integra Aviation Academy afholder kurser, uddannelser og workshops hos vores kunder eller ved vores egne Academies i Norge, Grønland og Danmark. Som det nyeste skud på stammen har vi udvidet vores portfolio med dronebeviskurser samt andre spændende kurser til droneførere.

Ønsker du at blive dronepilot og flyve professionelt med droner? Så skal du erhverve dig et dronebevis, der giver dig tilladelse til kommerciel brug af drone i bymæssig bebyggelse. Vores dronekursus giver ud over et dronebevis også adgang til et af de bedste netværk i branchen.
Læs mere

Har du styr på dine risikovurderinger? Vores flyvesikkerhedskursus sikrer, at du bliver i stand til at udarbejde egne risikovurderinger af droneoperationer og dermed minimere risikoen for at gøre skade på personer, udstyr eller andet.
Læs mere

Et radiocertifikat giver dig tilladelse til at tale med tårnet via radio. Ønsker du at udbygge dine kompetencer og få et radiocertifikat, så tilbyder vi alle typer radiocertifikater.
Læs mere
Et natflyvningskursus er den perfekte måde at udbygge sine dronekompetencer på og øge tidsrummet for droneflyvning. Natflyvning med droner i bymæssigt område kræver en påtegning i dit dronebevis.

Læs mere

Ønsker du større indsigt i, hvordan vejret kan påvirke dine droneflyvninger, eller ønsker du at blive klædt bedre på til at kunne træffe de svære vejrmæssige beslutninger i forbindelse med dine planlagte missioner?
Læs mere

Har du ikke fået opretholdt din flyvning, og nået de krævede flyvninger og den fastsatte minimum flyvetid, så kan du med vores vedligeholdelsekursus få dit dronebevis gyldigt igen.
Læs mere

Kursuskalender


Se hele vores kursuskalender på linket nedenfor. Se hvornår hvilke kurser bliver afholdt, hvor mange ledige pladser der er, samt lokationen.