Kampagnepris – Kom på Dronekursus d. 24. september og få rabat

Charlotte

Vil du være professionel dronepilot? Så skal du have et dronebevis, der giver dig tilladelse til at flyve droner i bymæssige områder
– Vi giver tilmed rabat, hvis du tilmelder dig vores kursus den 24. september.

Dette kursus giver dig ret til at flyve professionelt med en drone i den såkaldte kategori 1A, som er droner, der vejer op til 1,5 kg.
Disse typer af droner er de mest almindelige at flyve med herhjemme, da de blandt andet indbefatter droner af mærkerne DJI Mavic og DJI Phantom.
Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilket dronebevis, der passer til dig. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde frem til det rette kursus og det rette dronebevis for dig.

Kurset afholdes fra d. 24.-26. september på:
Hotel Lautrup Park
Borupvang 2,
2750 Ballerup
Pris: 6.000 ekskl. moms.
(Normalpris: 6.499,- ekskl. moms)

Tilmeld dig kurset her (Vælg d. 24. september i dropdown-funktionen ‘Dato for kursus’):

Ønsker du at flyve droner, der vejer mere end 1,5 kg. skal du dog have et dronebevis til en af de større kategorier, hvilket vi også vil kunne hjælpe dig med på et af vores kurser, som vi afholder senere på året. Det næste i rækken af disse afholdes d. 8. oktober 2017

Dronekategorier:

Før du flyver, er det vigtigt, at du har et dronebevis, der passer til den drone, du skal flyve med. Skal du blot flyve med de mindre droner, kan du trygt tage et dronebevis af typen 1A, der giver dig tilladelse til at flyve med droner op til 1,5 kg. I denne kategori finder du f.eks. DJI’s Phantom og Mavic-droner.

Vil du flyve med droner, der er tungere, har du behov for et dronebevis i kategorierne 1B eller 2, alt efter hvor tunge dronerne er. Vil du f.eks. flyve en drone af mærket DJI Inspire, skal du have et 1B-bevis, mens den største af dronerne fra DJI – DJI Matrice – kræver et dronebevis af kategori 2.