Integra Aviation Academy gearer op for droneaktiviteter i HCA Airport

Integra

Den erfarne luftfartsvirksomhed Integra Aviation Academy (IAA) overtager dronekurserne fra UAS Test Center Denmark. HCA Airport kommer dermed til at danne rammerne for en avanceret droneskole, hvor der er skruet op for ambitionerne. Således forventer IAA at udbyde uddannelses- og kursusaktiviteter for omkring 300 dronepiloter i løbet af næste år.

Michael Thorsen, direktør i Integra Holding ApS udtaler: ” Vi ser et øget potentiale og markant vækst på dronemarkedet. Derfor udbygger vi mandskabet ved oprettelsen af vores uddannelsescenter i HCA Airport”.

Formålet med overtagelsen af dronekurserne er at skabe avancerede kurser, som passer til alle formål. IAA har derfor tilføjet fem nye kurser til paletten af dronekurser: flyvesikkerhedskursus, natflyvningskursus, udvidet meteorologikursus, radiokursus og et vedligeholdelseskursus. IAAs team af undervisere består af erfarne flyveledere, kommercielle piloter og dronepiloter, som alle har hands-on erfaring fra flere års undervisning.

Med vores nye drone-undervisningsteam er vi klar til at videreføre UAS Test Center Denmarks dronekurser på et yderst professionelt niveau og med samme høje kvalitet til både nye og gamle kunder, udtaler Dirch Jans CEO i IAA. 

Foruden droneskolen igangsætter Integra desuden et omfattende projekt om at overvåge den grønlandske natur ved hjælp af avanceret droneteknologi. Her kommer dronetestcenteret i Odense til at spille en central rolle som forpost, da Integra flytter deres flåde af store, fastvingede droner til dronecenteret fra januar 2017.

Med ovenstående tiltag, ønsker IAA at skabe et førende træningscenter, der skal bidrage til at bringe Danmark i førerposition inden for droneområdet.